Dieta Keto + Keto Diet = o combinație puternică pentru combaterea greutății excesive

318 RON 159 RON

Dieta Keto

este o dietă care presupune o cantitate mică de carbohidrați și cantități moderate de grăsime. Facilitează slăbitul prin transformarea grăsimii din corp în energie.

Avantajul dietei Keto este că poți continua să mănânci alimente delicioase, precum carne, pește, ouă și brânză - practic, orice conține multă grăsime. Însă va trebui să renunți complet la carbohidrați. Acest lucru are consecințe serioase, precum

 • lipsa energiei
 • așa-numitul „sevraj keto”
 • funcționarea mai proastă a organelor interne

De aceea ai nevoie de Keto Diet! Nu mai trebuie să te abții de la consumul de carbohidrați și să-ți faci griji cu privire la starea ta.

Keto Diet - consumă mâncărurile tale preferate și slăbește!

Componentele active ale Keto Diet reduc oboseala, contribuie la eliminarea apatiei, previn „sevrajul keto” și compensează deficiența de substanțe benefice. Dacă iei Keto Diet, poți continua să mănânci alimente care conțin carbohidrați. Cel mai important este să o faci cu moderație. Formula activă a produsului accelerează de două-trei ori procesul de ardere a grăsimilor, fără a afecta negativ corpul.

Cum funcționează?

Atunci când corpul nu mai primește cantitățile necesare de carbohidrați, începe să piardă energie și este supus cetozei. Corpul începe să ardă în mod activ propria grăsime pentru a obține energie. Greutatea excesivă dispare doar datorită pierderii grăsimii. Mușchii rămân intacți.

Cetoza începe după două-trei săptămâni de respectare a dietei Keto. Dacă dieta este suplimentată cu Keto Diet procesul începe în doar 45-50 de minute! Cantitatea de corpi cetonici crește chiar și în prezența carbohidraților în corp, iar riscul efectelor secundare scade semnificativ.

Dieta Keto

Durata slăbitului: de la 3 la 6 luni
Restricții: fără carbohidrați, consum moderat de proteine
Efecte secundare: Acidoză (dureri de cap, somnolență și oboseală); nefrolitiază (pietre la rinichi), demineralizarea oaselor, probleme gastrointestinale, hipoglicemie temporară și deshidratare
Rezultat: minus 5-7 kg într-o lună

Dieta Keto + Keto Diet

Durata slăbitului: între două săptămâni și o lună
Restricții: consum moderat de carbohidrați
Efecte secundare: nu există
Rezultat: minus 15-20 kg într-o lună

Keto Diet va schimba modul în care înțelegi slăbitul

 • Un rezultat fără efort

  Componentele active funcționează toată ziua, în timp ce lucrezi, te odihnești, chiar și în timp ce dormi. Acestea îți accelerează metabolismul și declanșează procesul de ardere a grăsimilor, fără să fie necesar să faci exerciții. Rezultatul obținut este de lungă durată.

 • Fără efecte secundare

  Datorită componentelor naturale și complexului bine echilibrat de vitamine Keto Diet nu îți afectează inima, vasele de sânge și ficatul. Riscul de reacții alergice este scăzut.

 • Nu reduce mușchii

  Componentele conținute de Keto Diet descompun grăsimea subcutanată, fără a-ți reduce mușchii. Dimpotrivă, ajută la dezvoltarea lor. Aceste componente previn reducerea cantității de electroliți din fluxul sanguin în timpul respectării dietei Keto, facilitând slăbitul sănătos.

Slăbitul cu Keto Diet = întregul tău corp devine mai sănătos

În timpul slăbitului activ, Keto Diet oferă toate substanțele esențiale și microelementele necesare corpului tău. Acest lucru ajută la evitarea deficienței de vitamine, dar și a deshidratării, care nu este rară atunci când o persoană urmează strict dieta Keto.

Componente active într-o singură tabletă

Cetone din zmeura

50 mg
Acțiunile sunt similare cu cele ale cetonelor produse de către organismul uman. Au o activitate extrem de ridicată. Transformă grăsimele în energie. Accelerează metabolismul. Suprimă senzaţia de foame.

Sinefrină organică

50 mg
Arzător de grăsime puternic. Blochează activitatea alfa-receptorilor de celule de grăsime Se luptă cu grăsimea greu accesibilă, inclusiv cu cea viscerală. Îmbunătățește consumul caloric de către organism. Crește eficiența și rezistența.

L-carnitină

100 mg
O substanță similară cu vitamine din grupa B, este sintetizată în organismul uman Transformă grăsimile în energie. Ameliorează iritabilitate, îmbunătățește dispoziția. Elimină depresia.

Bromelaină

20 mg
Enzimă de digerare a proteinelor și a grăsimilor, care este secretată de la pulpă și tulpina de ananas Dizolvă activ grăsimea viscerală. Elimină umflătura. Previne obezitatea organelor interne.
UTILIZARE: puneți o tabletă într-un pahar, turnați apă la temperatura camerei și consumați o dată pe zi în timpul micului dejun, timp de 30 de zile.

Spune ADIO greutății excesive!

Urmează dieta Keto și slăbește de două ori mai rapid!

OFERĂ EXCLUSIVĂ! CUMPĂRĂ Keto Diet CU O REDUCERE DE 50%! OFERTA SPECIALĂ ESTE LIMITATĂ

Întrebări frecvente:

 • Există reacții alergice după consumul Keto Diet?

  Reacțiile alergice pot avea loc doar din cauza intoleranței la componentele produsului.

 • Nu pot mânca dulciuri și produse de patiserie atunci când urmez dieta Keto. Dar dacă utilizez Keto Diet, le pot consuma?

  Da, dar cu moderație. Keto Diet contribuie la eliminarea carbohidraților rapizi din corp, înainte ca aceștia să fie digerați.

 • De unde pot cumpăra Keto Diet?

  Keto Diet este disponibil doar pe website-ul oficial al producătorului. Asta pentru a reduce numărul de încercări de falsificare.

 • Cât durează să slăbești cu ajutorul Keto Diet?

  Depinde de corpul și stilul de viață. De obicei, durează o lună.

 • A fost supus Keto Diet testelor clinice corespunzătoare?

  Keto Diet a fost testat și aprobat de dieteticieni europeni de top. A primit mai multe certificate de calitate și a fost lăudat la conferința anuală de nutriție și imunologie.

 • Cum se potrivește Keto Diet cu alte alimente?

  Poți consuma Keto Diet fără să-ți modifici obiceiurile alimentare.

 • Îmi voi menține greutatea obținută după ce nu voi mai lua Keto Diet?

  Îți vei putea menține noua greutate mult timp după aceea.

 • De ce nu este disponibil Keto Diet în farmacii și magazine?

  Este modalitatea utilizată de producător pentru a proteja produsul împotriva falsificării. În plus, producătorul preferă să mențină contactul direct cu clienții.

 • Pot utiliza Keto Diet pentru a-mi îmbunătăți sănătatea?

  Da, poți. Keto Diet îmbunătățește funcționarea organelor interne, curăță corpul și îl umple de vitamine. Multe persoane continuă să ia Keto Diet după ce slăbesc pentru a-și îmbunătăți starea generală.

 • Există produse similare lui Keto Diet?

  În prezent, nu există produse similare lui Keto Diet. Acesta este un produs natural unic, sigur și extrem de eficient.

300